Træk ned køkkenhane

Træk ned køkkenhane

Børstet nikkel færdig pull-down højbue køkkenvask vandhane - BY 81704 K
God køkkenhane kombinerer traditionel elegance med moderne funktioner. BY 81704 K er et godt designet produkt med høj lysbue og fleksibel pulldown-slange.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

Denne form for udtrukne køkkenhane bruger reflekssteknologi, der får pulldown-slangen til at forlænge og trække glat ind. Det bruger spot resist rustfri finish til at modstå fingeraftryk og vand pletter. Det vedtager power clean sprayteknologi, hvilket giver 50 procent mere sprøjtekraft sammenlignet med det meste af vores pulldown og pullout vandhaner uden power clean teknologi. Derudover bruger det overgangs styling giver slanke, flydende linjer, der koordineres med et bredt udvalg af køkkenstilarter og design og forenkler vedligeholdelse og rengøring i mellemtiden. Den udtrukne køkkenhane bruger også højbue-tuddesign med 360 graders rotation for at give overlegen frigang til en række vaskeaktiviteter. Blandebatteriindsatsen har hårde, holdbare keramiske skiver, der kan håndtere den høje friktion, der opstår, når du ændrer temperaturen på vandet. Det er af høj kvalitet og vinder et godt omdømme blandt vores kunder over hele verden.


Bemærk

Denne vandhane er stor og tung, anbefales til den tykke køkkenvask eller den tykke bordplade. For at undgå at købe det forkerte produkt skal du være opmærksom på dets størrelse.

Tekniske detaljer

Type: køkkenhane

Installationstype: Dæk monteret

Oprindelsessted: Zhejiang, Kina

Modelnummer: BY 81704 K

Overfladebehandling: børstet nikkel

Antal greb: Enkelt greb

Kranmontering: Et hul

Vandhane: Messing

Stil: Moderne

Arbejdstemperatur: 0-80 grader

Håndtag: Zink Alloy

Testtryk: 0,6-0. 8 Mpa

Brug: køkkenvask

Ventilkernemateriale: Keramisk

Fleksibel slangestørrelse: 1 / 2 " Eller 3 / 8 "

Vandtryk: 0,1-0. 7 Mpa

Størrelse

1.png

Produktbilleder

BY81704K(2).jpg

Hot Tags: pull-down køkkenhane, fabrikanter, leverandører, fabrik, krom, messing, bronze, dele, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like