Industrielle Køkkenhaner Rustfrit Stål

Industrielle Køkkenhaner Rustfrit Stål

Produktnavn Industrielle køkkenhaner rustfrit stål Produktbeskrivelse 1. Fremragende design: Industrielle køkkenhaner er designet til at håndtere hårdheden i et travlt køkken. Vores udtræk til køkkenhaner har en metalkrop og håndterer, rustbestandig efterbehandling, kraftig fjeder, ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktnavn

Industrielle køkkenhaner rustfrit stål

Produkt beskrivelse

1. Fremragende design: Industrielle køkkenkraner er designet til varigt at håndtere rigorerne i et travlt køkken. Vores udtræk til køkkenhaner har en metalkrop og håndterer, rustbestandig efterbehandling, kraftig forår og en overlegen keramikpatron.

2. Nyd stor funktionalitet: Med en en-funktionen køkkenhanerprøjte og en separat grydefyldstuds, kan denne udtrækskranke tillade dig at håndtere alle slags opgaver. Sprøjtehovedet og strømudløbet kan dreje rundt 360 grader for fuld synkronisering, og forspylingskranen sikrer højtryk og sparer stadig på vand.

3. Let at bruge: Vi har udstyret denne udtræksvand med et enkelt håndtag, der bekvemt styrer både vandvolumen og temperatur. Du vil elske den glatte drejning, stressfri nedtrækning og sikker dockning af vandhanen, når du ikke bruger den, og med sprøjtens låsekonstruktion, når du vasker skålen, kan du fri hånden.

4. Spruce op dit køkken: Udstråler en moderne industriel følelse, vores vandhane er en god tilføjelse til dit hjem. Blandingen af industriel æstetik og iøjnefaldende finish gør denne høje buehaner et imponerende fokuspunkt for dit køkken

Produkt detaljer

Type: Køkkenhaner

Installationstype: Dækmonteret

Oprindelsessted: Zhejiang, Kina

Model nummer: Ved81707K-11

Overfladebehandling: Kromplettering

Antal håndtag: Single Handle

Vandhane Mount: Et hul

Kranelegeme: Messing

Stil: Moderne

Arbejdstemperatur: 0-80 grader

Vandhanerhåndtag: Zinklegering

Testtryk: 0,6-0,8Mpa

Anvendelse: Køkken

Valve Core Materiale: Keramisk

Fleksibel slange størrelse: 1/2 "eller 3/8"

Vandtryk: 0,1-0,7Mpa

Kvalitetsgaranti: 5 år

Størrelse

QQ 截图 20171120164053.jpg
Hot Tags: industrielle køkkenhaner rustfrit stål, leverandører, fabrikanter, fabrik, krom, messing, bronze, dele

Undersøgelse

You Might Also Like