Dobbelt håndtag Træk ned Køkkenhaner

Dobbelt håndtag Træk ned Køkkenhaner

Produktnavn Dobbelt håndtag nedtræk Køkkenhaner Produktegenskaber 1. Denne kran er overdimensioneret nedlukningsvandskranke, der bringer en professionel stil ind i dit køkken, det vil let få alle til at kende. Dette vandhane har en høj højgennemføringstud. Du bør overveje rummet ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktnavn

Dobbelt håndtag trække ned køkkenhaner

Produktegenskaber

1. Denne kran er overdimensioneret nedlukning køkkenhaner, der bringer en professionel stil ind i dit køkken, det vil nemt få alles opmærksomhed. Dette vandhane har en høj højgennemføringstud. Du bør overveje det nødvendige rum til en sådan tud. High-Arch Spout Design med 360-graders rotation, giver mere plads til en række sinkaktiviteter med Premium metal konstruktion. Denne form for køkkenvandskraner modstår korrosion og tarnishing gennem daglig brug.

2. Multifunktionsfunktionen med dobbeltfunktionstud luder strømudløber og ekstrem kraftig rengøringsspray. Den brede kraftfulde spray gør oprydning lettere for at lette alle de forskellige opgaver i køkkenrummet.

3. Disse slanger har skruetilslutninger, der nemt kan installeres til eksisterende gevindstopventiler, der forbinder dit husvask. Vores fleksible store design modstår korrosion og er let at installere.

4. Dobbelt håndtag nedtørkekabinet er lavet af slidstærk messing, smuk krom færdig, bygget til at modstå ridser, korrosion og tarnishing.

5. Den højbjælke spoleudløber kan rotere i 360 grader, der er i stand til at nå hver del af vasken; Sprøjtespray til flad udstødning til fleksibel brug; Dobbelthåndtag til temperaturjustering og flowregulering.

Specifikation

Produktnavn: Dobbelt Håndtag Træk Køkkenvaske

Model nr .: BY81710K-3

Struktur: Dobbelt hul

Stil: Moderne

Åbningsvej: Revolving Type

Antal håndtag: To håndtag

Oprenset vandforsyning: Uden renset vandforsyning

360 Drejehjul: 360 Drejbar

Varemærke: BOYUAN / OEM

HS kode: 8481809000

Materiale: Messing

Overfladebehandling: Chrome

Outlet Style: Fælles

Funktion: Mekanisk

Varmt og koldt vand: Koldt og varmt

Installationstype: Vægmonteret

Transportpakke: Standard Eksportkarton

Oprindelse: Zhejiang, Kina

Produktbilleder

BY81710K-3.jpg


Hot Tags: dobbelt håndtag trække ned køkkenhaner, leverandører, fabrikanter, fabrik, krom, messing, bronze, dele

Undersøgelse

You Might Also Like